Skip to content

Gebruikersdetails ​

Deze pagina toont de gegevens van een gebruiker en laat je de contactgegevens bewerken, de toegang tot bedrijven beheren en de eigen paarden en bestellingen bekijken.

Wat staat er op deze pagina ​

  • Algemeen: Toont de naam, het type, e‑mail, telefoonnummers, adres en factuurinstellingen. Bewerk, Kopiëren en (bij verborgen) Heractiveren knoppen verschijnen als je de juiste rechten hebt.
  • Eigen paarden: Lijst met alle paarden die aan dit contact zijn gekoppeld.
  • Bestellingen: Toont de bestellingen die door of voor dit contact zijn geplaatst.
  • Toegang tot bedrijven: (alleen zichtbaar voor gebruikers wanneer de organisatie meerdere bedrijven heeft) Geeft weer welke bedrijven de gebruiker kan gebruiken en bevat een Bewerk‑knop om de lijst aan te passen.

Veelvoorkomende taken ​

Contactgegevens bewerken ​

  1. Klik op de Bewerk‑knop in de Algemeen‑tile.
  2. Pas de velden aan in het geopende venster.
  3. Klik op Opslaan om de wijzigingen door te voeren.

Bedrijfs‑toegang aanpassen ​

  1. Klik in de Toegang tot bedrijven‑tile op Bewerk.
  2. Vink de bedrijven aan waartoe de gebruiker toegang moet hebben.
  3. Klik op Opslaan.

Een gebruiker verwijderen ​

  1. Klik op de Verwijderen‑knop bovenaan de pagina.
  2. Bevestig de verwijdering door opnieuw op Verwijderen te klikken in het dialoogvenster.

Goed om te weten ​

  • De Bewerk‑ en Heractiveren‑knoppen verschijnen alleen als je toestemming hebt om contacten te beheren; interne bedrijfscontacten kun je alleen via de bedrijfsgegevens aanpassen.
  • Het Verwijderd‑label betekent dat het contact verborgen is; je kunt het herstellen met de Heractiveren‑knop.
  • De tegel Toegang tot bedrijven wordt niet getoond als de organisatie slechts één bedrijf heeft of als het contact geen gebruiker is.
  • De sync‑waarschuwing en de Synchroniseer nu‑knop verschijnen alleen wanneer het contact is gekoppeld aan boekhoudsoftware en niet gesynchroniseerd is.

Meer op deze pagina ​

EquineM-documentatie